Skip to main content

Leif & Lorentz B3 & B5 sprøjteautomat

Leif & Lorentz B3 & B5 sprøjteautomat

Sprøjteautomat:

B3 = standard
&
B5 = Er luksusudgaven
den har også speedometer så du kan se hvor hurtigt transport-båndet kører.

Til sprøjtning af profillister og flader med to kanter. De automatiske sprøjtepistoler bliver styret pneumatisk v.hj.a. fotoceller og et tidsrelæ. Maskinen har som standard tilslutning til 4 pistoler, kan efter ønske leveres med op til 8 tilslutninger. Ubrugt lak kan blive opsamlet og evt. genbrugt. Udsugningsluften bliver filtreret. Miljøvenlig sprøjtning. Denne model fås også med dobbelte kabiner.

Emner:
Paneler, fodlister, billedrammer, karmtræ, vinduesrammer, hylder, garderober, gulvpaneler, møbler osv.

Ydelse:
Lakerer med stor hastighed profilerede emner i hurtigt gennemløb

Fordele:
Spildlak kan opsamles for genbrug. Hurtig arbejdsgang. Giver et sikkert miljø for personalet. Hurtig og ensartet lakering.

Ulemper:
Udfræsninger skal være i længderetning. Tværgående fræsninger, indfatninger vil ikke være egnede emner. Noget spildlak skal altid påregnes.

Specielt for B3:
Let adgang for rengøring. Underdelen/sugekassen kan nedsænkes 20 mm og rulles ud fra maskinen. Alle andre dele kan skilles for rengøring. En skuffe under pistolerne opfanger det meste af den lak der sprøjtes uden for emnerne. I mange tilfælde kan den lak opsamles for genbrug.

Levering:
Normalt leveres maskinen uden pistoler og pumpe idet mange kunder har forbindelse med et pistolfirma eller ønsker leverance fra en lokal forhandler af pistoler, for at få en god service.  Maskinen kan selvfølgelig også leveres fuldt komplet.

Funktion:
T
ransportbåndet har variabel fart. Der er elektronik med fotoceller, der sørger for at pistolerne kun sprøjter når emnerne passerer kabinen.

Et støvfilter fanger tørrede lakpartikler, så udsugningsrør ikke tilstoppes. Kabinen er forsynet med vinduer for observation af arbejdsgang.

Der medfølger 2 drivende midterruller. En eller to ruller kan være nødvendige at bruge, hvis emnerne er korte. I kabinen er der installeret ventiler for højtryk luft og for justerbar spredeluft. En trykrulle holder emnerne på plads.

Lak & maling:
Hvis maskinen skal bruge til brandfarlig lak/maling og ikke vandbaseret, kommer der et pristillæg.

Maskinen fås også i en ”Dobbelt udgave”, dvs. med 2 separate kabiner.

CE udført.

Arbejdsbredder:
B3- 550 =  emnebredde 200 mm.
B3- 800 =  emnebredde 450 mm.
B3-1300 = emnebredde 800 – 1000 mm.

Børste er ekstraudstyr.

click to close

Model B3 & B5