Skip to main content

CMT rensevæske – harpiksfjerner 2050

 

Kontakt for mere information

CMT rensevæske og harpiksfjerner

CMT RENSEVÆSKE FORMULA 2050
532 ML
Pris kr. 215.00

CMT RENSEVÆSKE FORMULA 2050
3,78 L
Pris kr. 920.00

CMT rensevæske Formula 2050 holder dine værktøjer rene og forlænger tiden mellem slibninger og udskiftning.

CMT Rensevæske Formula 2050 fjerner skidt, harpiks og limrester fra alle træbearbejdning skæreværktøjer (savklinger, overfræserbor, dyvelbor, fræsehoveder, skærehoveder, høvlejern, båndsavklinger osv.).

CMT rensevæske er helt ugiftigt, ikke-brændbart og certificeret biologisk nedbrydeligt. Formula 2050 er et sikkert og miljø-venliget produkt.

Når du bruger CMT rensevæske til rensning skal du ikke skylle værktøjet efter brug af CMT rensevæske. Formula 2050 giver beskyttelse mod rust og korrosion.

Formula 2050: Rensevæske til overfræsebor og rundsavklinger. Endelig, en sikker og miljøvenlig rensevæske der er mere effektiv end de farlige kemikalier, der normalt bruges til at rense værktøjer. Træværkstederne ved, hvordan de får det meste ud af deres værktøjer. De ved, hvordan snavs og harpiks fra træet kraftigt afkorter levetiden på hårdmetal værktøj. De fleste rensevæsker til rundsavklinger og overfræsebor har en opløsende effekt. Det kræver kraftige og farlige kemikalier at opløse rester og harpiks fra træ. Vores sikre og ikke-giftige Formula 2050 gennemtrænger de mikroskopiske sprækker, der er i harpiksen, og angriber bindingen mellem harpiksen og stålets overflade.

Harpiksen løsner grebet, og du kan nemt tørre det væk. Et rent snit arbejder mindre og bliver derfor mindre varmt. Den ekstra friktion af harpiksbelagte skær forårsager varmeudvikling og kan dermed være ødelæggende for hårdmetallet.

Formula 2050 holder dine værktøjer rene og forlænger tiden mellem slibninger og udskiftning.

Vi garanterer for din tilfredshed med Formula 2050 rensevæsken.

Dette produkt modtog fem stjerner ★★★★★ i  ”Wood Magazine”.