Skip to main content

CMT fleksibel fræseskabelon

Fleksibel fræseskabelon til kurvede og buede emner. CMTs fleksible fræseskabelon er let at skrue på enhver form for emne af træ, MDF eller spånplade, så man vil være i stand til at lave kurvede og buede fræsninger nemt og hurtigt. For at fastgøre skabelonen, kan man bruge almindelige undersænkede skruer som du kan få i ethvert byggemarked. CMT’s fleksible fræseskabelon er produceret af et ekstremt elastisk og fleksibelt plastikkunststof, og kan endda bindes i knude uden risiko for at ødelægge eller deformere skabelonen.

Fastgør skabelonen på kanten af emnet og følg dens form og fræs ved hjælp af overfræserens fremføringsring. Skabelonen er velegnet til manuel fræsning med overfræsere, opspændte overfræsere og bordfræsere. Fræs nemt, sikkert og præcist for at lave identiske emner såsom buer, kurvede elementer og forme.

Skabelonen findes i 2 forskellige profiler 12×12 eller 18×18 mm og 3 forskellige længder. 1000 – 1200 – 2000 mm Bemærk venligst at den mindste profil (12x12mm) muliggør meget små radiusser og de store profiler (18x18mm) er til større kurver og buer.

Tekniske detaljer:

  • Særlig plast uden blødgøringsmiddel
  • Produceret i Tyskland
  • Holder mere end 10 år!

 

 

.