Skip to main content

Spar på emballagen og lave dine egne kasser på mål med en BALA CNC kassefremstillingsmaskine:

Du vælger selv den ønskede kassetype og størrelse via den nemt betjente styring, alle data kan automatisk indgives via en stregkode. På de mest avancerede anlæg læses størrelsen af en 3D scanner, der automatisk overfører data til maskinen.

Denne kan også udstyres med et pap lager i forskellige bredder, for at optimere på udnyttelsesgraden af pappet i forhold til den ønskede størrelse på kassen.

Intelpack 6 model ;
Det er grundlæggende en papkasseproduktionsmaskine, der har 1 skære- og foldehoved på X-aksen, 6 på Y-aksen og kan producere kasser en efter en. Det er designet med det formål at være helt brugervenlig og hurtig boksfremstilling

Intelpack 7 model ;
Det er grundlæggende enpapkasseproduktionsmaskine, der har 1 skære- og foldehoved på X-aksen, 7 på Y-aksen og kan producere kasser en efter en. Det er designet med det formål at helt brugervenlighed og hurtig boksfremstilling.

Intelpack 8 model ;
Det er grundlæggende en papkasseproduktionsmaskine, der har 1 skære- og foldehoved på X-aksen, 8 på Y-aksen og kan producere kasser en efter en. Det er designet med det formål at være helt brugervenlig og hurtig boksfremstilling