Skip to main content

Andreafilter

Andreaefilter: 900x9240x65 mm

Filter til industrielle sprøjtekabiner. Filtrene er særdeles effektive til så forskellige produkter som maling, glasfiber, voks, tjære, lim, teflon, polyrethan, silikone osv.Er velegnet indenfor flere forskellige industrier som træindustri, metalindustri, plastikindustri, bådebyggeri osv

Et Andreaefilter er baseret på princippet bag inerti, hvor partiklerne føres med luftstrømmen og grundet filterets udformning fanges i v-forme, mens luften fortsætter næsten uhindret igennem huller øverst i filterpladen.

Filtrationsformen er meget effektiv til partikler, som eksempelvis maling, lim, olie, fedt m.fl., som alle er flydende, og derved klæber fast i bunden af v-formen.

Eftersom luften ikke skal igennem selve filtermaterialet, men i stedet har sin egen vej, holdes det statiske tryk på et lavt niveau, hvilket også gælder energiomkostningerne.

Foruden det lave statiske tryk opleves også en lang levetid på denne type filtre, da der ikke er risiko for, at fibermaterialet blokker til som ved konventionel filtrering